torstai 27. huhtikuuta 2017

Class Notebook - luokan muistikirja Office 365 pilvipalvelun opettajan työkalu

DigiTyökalut-hankkeen toimintakaudella nimeänsäkin hieman vaihtanut pilvipalvelun Class Notebook työkalu tarjotaan uudelleen toiveuusintana digityöpajoissa kaikilla kolmella eri paikkakunnalla. Digityöpajan sisältö on nyt rakennettu entistäkin enemmän opettajan arkea tukevaksi paketiksi jonka avulla esimerkiksi itsearvioinnit ja tehtävien kommentoinnit sekä tarkastukset onnistuvat huomattavasti jouhevammin, kun koneelle on asennettu, joko OneNote Class -työkalu tai Microsoftin kaupasta on ladattu erillinen Class Notebook appi.

Class Notebook digityöpajan sisältö ja tavoitteet.


Työpajojen pajapäivät:

Loimaa 2.5., lka T321 (Turuntie 31)
Lieto 4.5., lka 137 (Opintie 1) [Peruttu]
Uki 10.5., lka A306 (Viikaistenkatu 1)

 Työpajoihin sisältyy myös ennakkotehtävät!
  1. Muista ladata läppärisi/tablettisi akku täyteen koulutuskertaa varten. Jos sinulla ei ole konetta, työpajoista löytyy "varakoneita".
  2. Varmista oman O365 -tilisi toiminta, että pääset kirjautumaan Office 365 -sivuille ja sinulla on selaimesi suosikkipalkissa tai -valikossa suosikki suoraan palvelun sivuille (www.novida.fi).
  3. Kerää ennen työpajaa valmiiksi ne aineistot, joita julkaiset OneNote Class -kurssillasi. Harjoittelun kannalta olisi hyvä, että aineistoa olisi tekstinä, verkkosivuina, Word-tiedostoina, PowerPoint-esityksinä ja kuvina.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti