maanantai 24. huhtikuuta 2017

OneDrive & O365 pilvipalvelun toimisto-ohjelmien online-versiot

 Microsoftin Office 365 tuoteperhe tarjoaa monipuolisen ympäristön opetuksen toteuttamiseksi digiympäristössä. Tämän kertaisen digityöpajan aiheena on OneDriven mahdollisuudet, joista mainittakoon oppimateriaalin tallentaminen pilveen ja sieltä aineiston ja harjoitusten jakaminen suoraan opiskelijoille ilman, että pitäisi tulostaa tai lähettää sähköpostilla tiedostoja.

Tuttujen toimisto-ohjelmien online-versiot mahdollistavat dokumenttien työstämisen myös niilläkin laitteilla, joihin ei ole asennettu tuttuja Office-ohjelmia. Tavoitteena on toteuttaa toimiva harjoitustöiden ja opetusmateriaalin jakelu pilven kautta mukaan lukien myös tehtävien palautuskansiot tarkastus ja kommentointioikeuksilla. Samalla tutustutaan sovelluksen pedagogisiin mahdollisuuksiin.

OneDrive & O365 digityöpajan sisältö ja tavoitteet.

Työpajojen pajapäivät:

Lieto 24.4., lka 137 (Opintie 1) [Peruttu]
Loimaa 25.4., lka T321 (Turuntie 31)
Uki 26.4., lka A306 (Viikaistenkatu 1)

 Työpajoihin sisältyy myös ennakkotehtävät!
  1. Muista ladata läppärisi/tablettisi akku täyteen koulutuskertaa varten. Jos sinulla ei ole konetta, työpajoista löytyy "varakoneita".
  2. Varmista oman O365 -tilisi toiminta, että pääset kirjautumaan Office 365 -sivuille ja sinulla on selaimesi suosikkipalkissa tai -valikossa suosikki suoraan palvelun sivuille (www.novida.fi).
  3. Kerää ennen työpajaa valmiiksi ne aineistot, joita julkaiset OneNote Class -kurssillasi. Harjoittelun kannalta olisi hyvä, että aineistoa olisi tekstinä, verkkosivuina, Word-tiedostoina, PowerPoint-esityksinä ja kuvina.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti