keskiviikko 12. huhtikuuta 2017

3D-tulostuksen ja -mallintamisen koulutuspäivä 22.4.

DigiTyökalut-hanke järjestää vielä kevään aikana kokopäivän kestävän koulutuksen 3D-mallintamisesta ja -tulostamisesta Loimaalla.

3D-tulostaminen on nyt IN! Vielä muutama vuosi sitten 3D-tulostinten hinnat liikkuivat tähtitieteellisissä luvuissa. Tänä päivänä tarjolla on jo perinteisen laser-tulostimen hintaisia laitteita, joilla 3D-mallien tulostaminen onnistuu jouhevasti. 3D-tulostaminen tulee mullistamaan pientarvikkeiden ja varaosien hankkimisen sekä kolmiulotteisten mallikappaleiden valmistamisen. Tavoitteena on perehtyä 3D-tulostamiseen sekä mallintamiseen SketchUp- tai vastaavalla ohjelmalla toteuttaen oma mallinnustyö aina suunnittelusta tulostamiseen saakka. Koulutuspäivän aikana tuotetaan myös soveltamissuunnitelma 3D-tulostamisen viemiseksi omalle alalle huomioiden pedagogiset lähtökohdat.

Työpajapäivä:
Loimaalla lauantaina 22.4. klo 9.00 - 15.30, lka M222 (auditorion takana).
3D-tulostus ja -mallintaminen digityöpajapäivän tavoite ja sisältö.

Työpajaan liittyvä ennakkotehtävä
  1. Tutustu oman alasi erilaisiin 3D-tulostus artikkeleihin googlettamalla sähköisiä artikkeleita tai katsomalla Youtube-videoita alaltasi tai yleisesti perehtymällä ilmiöön.
  2. Pohdi etukäteen 3D-tulostamisen integrointia opetukseen omalla alallasi soveltamissuunnitelman tueksi.
  3. 3D-tulostamiseen sekä -mallintamiseen liittyviä kysymyksiä. Jos sinulla on mieltä painavia kysymyksiä päivän teemaan liittyen jo nyt, voit toimittaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti