maanantai 10. huhtikuuta 2017

Älypuhelimet & tabletit työpajateema jatkaa huhtikuun digityöpajoja

DigiTyökalut hankkeen kevään älypuhelimet ja tabletit työpajateema yhdistää syksyn erikseen toteutettujen digityöpajojen sisältöjä. Työpajan kalustoon kuuluu niin Applen, Microsoftin ja Samsungin tuotteita.

Työpaja koostuu tehtävärasteista jotka toteutetaan parin tai pienryhmän kanssa. Omat tabletit voi ottaa mukaan työpajoihin, jolloin osan tehtävistä voi toteuttaa suoraan omilla laitteilla ja oivallukset sekä ideat voi dokumentoida suoraan omaan laitteeseen tai pilveen. Työpajoissa on käytettävissä niin ikään Applen tuotteista iPad mini, Microsoftilta Surface ja Samsung Galaxy Tab 3. Tavoitteena työpajassa on löytää uusia ideoita ja mahdollisuuksia opetustyöhön niin pedagogisesti kuin teknisesti.

Älypuhelimet ja tabletit työpajateeman tavoitteet ja sisältö.
Työpajapäivät:
Lieto 10.4., lka 137 (Opintie 1) HUOM! päivä on peruttu!
Loimaa 11.4., lka T321 (Turuntie 31) 
Uki 12.4., lka A306 (Viikaistenkatu 1)

Työpajan ennakkotehtävät!
  1. Muista ladata läppärisi/tablettisi akku täyteen koulutuskertaa varten. Jos sinulla ei ole laitetta, työpajoista löytyy "varakoneita".
  2. Lataa myös älypuhelimesi akku valmiiksi täyteen sekä muista ottaa mukaan laturi ja mikro-usb- tai Applen lightning kaapeli, jos käytät iPhonea (malli).
  3. Selvitä älypuhelimesi valmistaja, merkki ja malli sekä laitteen ylläpitoon liittyvät käyttäjätunnus ja salasana.
  4. Jos olet jo hankkinut itsellesi Google-tilin, palauta mieleesi ko. tilin kirjautuminen ja tarkasta mitä tuotteita/palveluita olet Googlelta ottanut käyttöön. Jos sinulla ei ole Google-tiliä, mieti valmiiksi itsellesi tilin käyttöönottoon vaadittavat tiedot tutustumalla esim. tilin luomissivuun (https://accounts.google.com/signup?hl=fi) ja tilin luomisohjeisiin (https://support.google.com/accounts/answer/27441?hl=fi).
  5. Mieti valmiiksi kaksi lyhyttä tehtäväohjeistusta omasta työstäsi, joista yhden voisit toteuttaa äänitteenä ja toisen vastaavasti videona työpajassa. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti